Pályázatok

Az alábbi hirdetmény a Felszámolók Országos Egyesülete honlapján - 2013. február 28-án, a Nógrád Megyei Hírlapban 2013. március 01-én, és a jófogás.hu internetes portálon is megjelent. 

 

 

                                                        HIRDETMÉNY

 

      Az SVG-2000 Vegyipari Gépgyár Kft. „f.a.” ipartelepének  értékesítéséről                     

 

A B&B Gazdasági Tanácsadó Kft. mint az SVG-2000 Vegyipari Gépgyár Kft. „f.a.” felszámolója értékesítésre hirdeti meg a társaság  Salgótarján, Rákóczi út 141. szám alatti 4102/3 hrsz-on nyilvántartott 3 ha 8083 m2 alapterületű, ipartelep megnevezésű ingatlanát a hozzá tartozó gépekkel, berendezésekkel és anyagkészlettel.

 

A megszerzett piacok megtartása, valamint a működőképesség megőrzése, a mielőbbi értékesítést indokolja, ezért a kiajánlás – a Hitelezői Választmány egyetértésével - a hagyományos pályázati kiírást lerövidítő eljárással, jelen nyilvános meghirdetés útján történik.

A hirdetmény a társaság termelő telephelyét kínálja megvételre elsősorban a szakmai befektetők érdeklődésére számítva.

 

Az ipartelep Salgótarján déli részén, Gazdasági ipari övezetben található.

Területén 133x108 méteres üzemcsarnok, raktár, kazánház, vegyi-anyagok raktár, porta-tanműhely és gázfogadó felépítmények helyezkednek el, melyek 1968-1971 között létesültek. A telep iparvágánnyal rendelkezik.

 

A gyártó csarnokban telepített fémmegmunkáló (hidegalakító, forgácsoló, hegesztő, stb.) berendezések nagyméretű, ezen belül saválló, rozsdamentes  acélszerkezetek, nyomástartó edények, stb. gyártására alkalmasak.

A gépek, berendezések műszaki állapota rossz, karbantartásuk évek óta elmaradt, jelentős felújítást igényelnek.

 

Az üzem csökkent  létszámmal 2012. decemberig folytatott tevékenységet.

 

A vevőnek vállalnia kell a telephelyen tárolt veszélyes hulladékok elszállítását és a környezetvédelmi előírások teljesítését.

 

Irányár: 350.000.000,- Ft + ÁFA

 

Az ajánlat benyújtásakor befizetendő bánatpénz 5.000.000,- Ft.

 

Az ipartelep a felszámolóval történő előzetes időpont egyeztetéssel a helyszínen megtekinthető.

Részletes felvilágosításért a felszámolóhoz lehet fordulni (Tel:/fax: 06-32-317-480)

 

Kérjük, hogy a vételi szándékkal rendelkezők ajánlatukat  2013. március 07-én 15:00 óráig nyújtsák be a felszámoló 3100 Salgótarján, Kun utca 2. szám alatti irodájában.